"Emmi tekee työtä itseään säästämättä ja täydellä sydämellä niiden eteen,
jotka eivät pysty pitämään puoliaan. Kirkkonummi on lapsille parempi
paikka Emmin periksiantamattomuuden takia. Ammattitaidolla ja lämmöllä
hän puolustaa luontoa, lapsia ja ihmisyyttä. Emmi on ihminen, jota
Kirkkonummi ja koko tämä maa tarvitsee."

Emma Kari
kansanedustaja

"Juristin ammattitaidosta on hyötyä monessa asiassa. Juristi, jolla on kyky muuttaa poliittiset ja eettiset tavoitteensa pykäliksi ja budjettipäätöksissä, palvelee äänestäjää tehokkaasti. Olen seurannut Emmi Wehka-ahon työskentelyä valtuustossa ja puolueessa ja todennut, että siinäpä taitava, viisas ja huumorintajuinen juristi. Sekin on arvokasta, että Emmi tuntee arjen asioita hyvin niin työstään kuin perhetilanteestaankin johtuen."

"Emmi Wehka-aho on tulevaisuuden nimi, tuleva oikeusministeri"

Tuija Brax

entinen oikeusministeri ja kansanedustaja

"Emmi on taitava poliitikko joka saa asiansa ajettua läpi vaikeissakin paikoissa. Hän on pitänyt sitkeästi mm. lastensuojelun ja perheasiainneuvottelukeskuksen virkojen puolta Kirkkonummen budjettineuvotteluissa ja saanut neuvoteltua paitsi virkojen säilymisen, myös uusien perustamisen. Emmin lakiosaamisesta on paljon apua koko valtuustoryhmällemme. Emmi on tiimipelaaja ja arvokas lisä jokaisessa työyhteisössä."

Suvi Terho
opettaja
Kirkkonummen Vihreiden valtuutettu 2012-2015

"Emmi on ihmisenä ihana ja poliitikkona pätevä. Tämä jo yksistään on enemmän kuin mitä monesta muusta poliitikosta voi sanoa. Emmillä on koulutuksensa ja työnsä kautta selkeä käsitys siitä mitä ihmisen arki joskus, valitettavasti, voi olla. Samasta syystä Emmillä on myös kykyä ymmärtää miten kunnallisessa päätöksenteossa ja palveluissa nämä asiat kannattaa huomioida. Omasta kuntapoliittisesta kokemuksestani tiedän, että Emmin kaltaiset puurtajat palvelevat kuntalaisten etua parhaiten."

Teemu Hokkanen

poliisi, insinööri, Vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen